Петък, 12 Юли 2024 г. 16:27 часа
Знаете ли, че...
 • ...за почистване на петно от кръв може да направите следното: нанесете хладък препарат за почистване и разтъркайте. Нанесете хладък разтвор с амоняк /една супена лъжица чист амоняк с половин чаша вода/ и разтъркайте. Изплакнете с вода.
 • ...за почистване на петно от лак за нокти може да направите следното: нанесете препарат за почиства на лак и боя – разтъркайте. Нанесете препарат за почистване – разтъркайте. Изплакнете с вода.
 • ...за почистване на петно от бира може да направите следното: нанесете безцветен мек препарат в една чаша сладка вода и разтъркайте. Нанесете разтвор с оцет /една трета чаша с бял оцет и две трети чаша вода/ и разтъркайте. Изплакнете с вода и разтъркайте до изсушаване.
 • ...за почистване на петно от червено вино може да направите следното: залива се веднага с газирана вода, ракия или неварено мляко.
 • - Мъж се подготвя за работа и пита жена си:
  - Жено, почисти ли ми палтото?
  - Да - отговаря жена му.
  - А костюма, почисти ли ми?
  - И костюма ти почистих!
  - А обувките?
  - Ама ти и там ли имаш джобове?
 • - Извинете, трябва да бързам!
  - Какво е станало?
  - Забравил съм вкъщи да почистя!
  - И какво толкова, жената ли ще се кара?
  - Не няма, страхувам се пак да не дойде при нея мистър Пропър.
 • - Какво мислите за секса на работното място?
  - В никакъв случай!!!
  - Защо?
  - Работя като мияч на прозорци на високи сгради!

За нас

0888211420

"ВИДАЛ" ЕООД - фирма за професионално почистване на домове, офиси, сгради е на пазара за почистващи услуги от 2006г. Преди да ориентираме усилията си в тази сфера, установихме контакти с водещи почистващи фирми от Европа и техните дистрибутори в България свързани с тази дейност като: "Henkel", "Floor", "Tana", "Buzil", "Hagleitner" и др.

Насочихме вниманието си към най-доброто, което предлагат те.

Оборудвахме фирмата с почистваща техника от: "KÄrcher" /Германия/, "Lavor" /Италия/, "Cleanfix" /Швейцария/.

Фирма "ВИДАЛ" ЕООД почиства професионално домове, офиси, вили, хотели, административни сгради, ресторанти, търговски площи, производствени помещения, болници, поликлиники, обекти извън града, входове и др. Предлагаме нова технология за почистване на стъклени фасади, еталбонд фасади, комбинирани фасади и билбордове. Уникален метод за почистване на тавани и стени на промишлени и индустриални предприятия. Професионално почистване на кухненски аспирации на ресторанти.

Във фирмената ни политика има три основни правила, които прилагаме в ежедневната си практика:

1. Добре знаем, че за да успеем ние, трябва да предоставим НА ВАС качествена услуга. Затова винаги правим всичко по силите си нашата работа да е от възможно най-голяма полза за Вас.

2. Всеки клиент е наш партньор, заслужаващ внимание и уважение, независимо от мащаба и направлението на неговия бизнес.

3. Убедени сме, че коректността е единствената приложима стратегия във всеки бизнес. Ние винаги държим на обещанията си и спазваме всички поети ангажименти и срокове, каквото и да ни струва това.

Нещата, за които можем да гарантираме в отношенията си с Вас, са:

 • точност
 • коректност
 • усърдие
 • отговорност
 • професионализъм
 • екологичност на услугата

За да добиете представа за пълната гама услуги, която почистваща фирма "ВИДАЛ" ЕООД Ви предлага, моля погледнете тук.